aysess Kızlar, az önce uyurken birseylerin aktığını hissettim. WC ye gittim. Çamaşırım epey islanmisti sıksam su gelecek şekilde, içinde bir kaç nokta kan vardı. Nisan olsa pıhtı şeklinde oluyor sanırım, suyum gelse böyle az gelmez bir kova dökülür gibi olur diye biliyorum. Neydi anlamadım. Kokusuzdu gelen şey ama. Ne yapmalıyım acaba , fikri olan varsa yazsın lutfen
Albertos aysess kişiden kişiye değişir canım iki su bardağı kdarda az değil dr git çocuk Susuz kalır Allah korusun
Dilay06 Daha bugün okudum nişanın gelmesi bir anda olamayan biliyormuş nokta şeklinde başlayabiliyor Muş ve belli ki senin suyunda gelmis.ishallikte varsa doğumun çok yakindir
aysess Sağol canım yorumların için evet bende ondan panik ettim , daha bugün doktordaydm kaç saat birsseyim yoktu. Şuan ne oldu anlamadım.
karahanzynep aysess banada aynisi oldu camasirim islanmisti su mu anlamadim yarin kontrolum var sorcam bklm
Atasever Suyunuz gelmis ikinizinde su herkeste cok olacak diye bisey yokki.daha az bile gelebilir sizinti seklinde hem bebegin suyu azaldi hemde artik kapisi mikroplara acik demektir doktora gidin bence ihmal etmeyin..
aysess Herkese teşekkürler arkadaşlar gelen şuymuş, zaten ilerleyen zamanlarda akmaya devam etti, pembe kanamalı geldi. Bir buçuk saat osnra hastahaneye gittigmzde suyun hepsi bitmişti , kese yırtılmış ti
aysess TugbaDerin Serpil11 Sonrasında doğum yaptım kızlar çok şükür normal oldu, kese patlamasında normal doğum için süre az olmasına rağmen