Zeynepkozan Gamzearin bende cok acim ama yiyemiyorum 12den beri sabah kalkip kan vermeye gidicem midem yapisti sirtima valla 🙈😞
ZeynepDuru17 Melekannesi001 ondan bişey olmaz bence katı yemezse hem daha iyi olur bidaha gel git yapmazsınız
Gamzearin Brlgry ya sorma sucuklu yumırta mı yapsam dedim utandım yattık geri bir de bu hafta hep kıymalı şeyler yiyesim geldi neyse🤪🤪🤪
Zeynepkozan Gamzearin sade sut hic sevmem malesef kii tutucam kendimi bi 4 saatcik daha sabretmem lazimm😖
Brlgry Gamzearin bende soğuk süt içtim şimdi valla sadece ama genelde akılımdan dediklerin geçiyor ve yapıyorum saate bakmadan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😊
Nerm7n Bende 2 den beri uykum kaçtı bişeyler yiyelim var ama sabah kan vercem yatakta oyalanıyorum. 😬
Gamzearin Minikdunyam ben de şeker var bir de seçenek az walla şeker yoksa ye ne istersen derim çift canlıyız ya resmen 😀😀😀
Minikdunyam Gamzearin Benimde şekerim yüksek çıktı diyetteyim güya ama yiyorum 😂 dayanamıyorum. Peynir ekmek yeter şimdilik
Nursen21 Gamzearin gece açılmaların ne zaman başladı acaba ? Şuan karın ağrısı çekiyorum ama yemiycem alıştırmadım kendimi bu saatte yemelere