Skck Kızlar 30 haftalık oldum nefes almakta güçlük çekiyorum ilk başlarda sola yatıyordum şimdi sırt üstü buluyorum kendimi hala sola yatmaya devam ediyor musunuz
Hayalimsinn Skck bende 35 haftalık oldum sağ sol yapıp duruyorum dört dönüyorum sabaha kadar geceleri çok zor geciyo nefes darlığı göğüs sıkışması çok kötü oluyorum rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin son ay çok zor ❤️
Angel161023 Skck vallahi ben artık nasıl rahat ediyorsam öyle uyuyorum 35. Haftadayım artık sol tarafım uyuşuyor kramplar giriyor bacağıma sürekli bi dönüyorum yatakta en son bayılıyorum uykusuzluktan 😂
Lenaa1 Skck Bende 31 haftamdayim doktor sağ sol farketmez rahat eddtiğin gibi uyu ama sırt üstü uyumamaya özen göster dedi ☺️ Sende sırtüstü uyumamaya çalış onun dışında hiçbir şey olmaz inşallah 🙏
Tutaste_ Skck bende oyleyim 23 teyim sıla yatıyorum yatamıyorum sagda daha rahatım ama mecbur sola dönüyorum uyuyamıyorum hiç kaçgündür uykuya dalana kadar zorum aldıktan sonra uyurum kalkmıyorum kolay 😀 sırt üstü ve sagda rahat ediyorum gögüslerim cok büyüdü vallahi yatıyorum agzım gidicekler nefes alamıyorum artık sıcak napicam bilmiyorum
SrpYlmz Skck asıl sirt üstü nasıl rahat ediyorsunuz ya benim nefesim kesiliyor ki bence normal bebek su vs ağırlığı yüzünden bende 30+4 üm sola yatıyorum sağa dönüyorum ama sırf üstü asla yatamiyorum ki doktorda tavsiye etmiyor
Skck SrpYlmz valla ortaya karışık yatıyorum sol da da tüm ağırlık biniyor o tarafa sanki bebek rahatsız oluyor gibi hareketleniyor
Nes7616 Ya ben sırt üstü unutabiliyorum sadece şuan sola uymaktan uyuştum zaten sağa da ben yatamıyorum sırt üstü uyusam ne zamana kadardı süresi 24. Hafta
Skck Nes7616 benim kalçam ağrımıştı artık Şuan nasıl rahatsa öyle yatıyorum sol zorunluluğu var mı hocaya sorucam
Damlaozzz Skck Bende sırt üstü yatamıyorum ne zaman yatsam bebek hareketleniyor uykum kaçıyor 😀 Ya sağ ya sol oluyor mutlaka yanlarım belim ağrıyor o ayrı konu tabi 🫠
_b-e_ Ben de sol üstüne yatıyorum pek bu hafta hareketlerını hıssetmıyorum bebegımın 27. Haftadayım sizlerde aynımısınız acaba
Eceninannesii Skck 35+5 im ,hep sola yatıyorum ,arada sağa da dönüyorum 🙃Ama sırt üstü asla yatamıyorum midem bulanıyor gibi oluyor ,nst de dahi sola yatıyorum artık
aloevera Skck şu hamile sosisleri var ya ya da yastık neyin onlardan sağ arkama koyuyorum. sırt üstü dönsem bile üstüne cıkamayacagım için engelliyor yarı sırt şekilde uyanmış oluyorum maksimum