Alparslanmom__ Meyvelipasta999 ben gebelik öncesi kullanmstm ilk gebeligimi sonlandırmak zorunda kalinca kaldiramadm lohusa psikolojisone girdim depresyona girdim
1998_irem Meyvelipasta999 ben kullanıyorum şuanlık bi problem yaşamadım oğlumda sağlıklı haftaya doğum olacak inşAllah
1998_irem Seliinkahya evet ama gece kullanıcam geceleri eğer emerse sağdığım sütü vericem emzirmicem dört beş saat kadar sonra emzirebiliyormuşuz sabah emzirmeye devam edicem
Seliinkahya 1998_irem şey bunu doktorunuz dedi dimi bende doğumdan sonra başlamayı istiyorum doğuma az kaldı doğuma kadar dayanabilirim ama hep emzirme döneminde ne yaparım diye düşünüyordum
Alisa_ 1998_irem Bunu bende doktoruma sorucam, ilk hamileligimde lohusalikta panikatagim cok fazla artti, o yuzden bebegimin sutunu kestim cok kotu durumdaydim, mecbur ilaca basladim. İlac kullanilarak emzirile biliniyor mu?
Alisa_ Ben hamilelikten once 60 mg duxet kullaniyordum, ileri derecede panik atak var bende, hamile oldugumu ogrenince doktor tavsiyesiyle 30 mg’a dusurdum ayni ilaci