Sukoo33 Kızlar 15. Haftama gırecem yarın bende 2 gündür sık sık kalp çarpımtısı olmaya başladı hamilelikte oluyor dıye bılıyorum cok erken değilmi carpıntı için
Tutaste_ Sukoo33 benim dün oldu 23. Haftadayım sıcaktan oldu nefes alamadım kalbim battı marketteyim düzeldi biraz eve zor gittim yürümüşüm eşimle markete ugradık dilim damağım kurudu kalbim batar gibi oldu cok allahtan geçti
Kardelen120o Sukoo33 29 haftaligiz hergün yaşadığım bisey kalp çarpıntısı benimle bütünleşti resmen 😁
DilekBodurr Sukoo33 çarpıntı da oluyor ekstra atım da alıştık artık. Hamilelikten önce de oluyordu. Kardiyolojiye de gittim kalpte sıkıntı yok dedi.
Mesen O haftalarda oluyor bir süre sonra geçiyor ama sitres yapma korkma 🙂 aşırı bir nefes darlığı da olucak koşmuş gibi nefes nefese kalma durumunda olucak buna da hazır ol🙂
Sukoo33 Tutaste_ kesinlikle hava sıcaklığı daha çok tetikliyor aman dikkat et alah yardımcımız olsun 🤗
Tutaste_ Sukoo33 evet ben bide kalp ameliyatlıyım çarpıntım oluyor bazen delikti kücükken gösterdim doktora normal Bi insan kalbi gibi dedi