Selbi777 Kızlar bebeğim 1 aylık , bugün kanla karışık kusmuğunu gördüm. Karşılaşan var mı acaba? Böyle durum yaşayan var mı? Çok tedirginim. Hastanedeyiz
Mesen Selbi777 kuzenim yaşadı bu durumu göğüs hassasiyeti yaşadı emzirirken kanıyordu bir süre sağıp verdi sonra düzeldi göğüsünüzden olabilir
Asya2003 Selbi777 kan varsa mutlaka doktora gidin alerjik bir durumsa beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor ayrıca kakasını da kontrol edin kan görürseniz ama ertelemeyin mutlaka gidin
Selbi777 Asya2003 Çok sağolun bu postu açarken hastanede tahlil sonuçlarını bekliyorduk.Mide temizlediler sıkıntı yok kan da çıkmadı.Tahliller temiz.Baya kapsamlı tahlil yaptırdık.Hormonlar vs.
tugcesakzci Selbi777 göğsünüzde çatlak, yara var mı ondan olabilir. Süt alerjisi durumunda kakadawkan oluyor kusmada duymadım ben daha önce ama eğer süt alerjisi varsa süt ve süt ürünlerinin tamamını kesmeniz gerekecek,
Selbi777 tugcesakzci Çatlak vs yok. Ama sanırsam gerçekten göğsümden geldi. Önceden süt kanalların orada beyaz nokta vardı meme ucum acıyordu bebeğim emerken ama şimdi orası kırmızı nokta olmuş. 🥺
Selbi777 gulsenmstf Kakası aynı hiç bir değişiklik yok.Detaylar için affedersiniz, Sarı hardal renginde püre gibi.