SevgiErten Yaa ben daha 4 haftalik hamileyim kahverengi ve pembe gibi akıntım geldi daha önce sizde bu durum oldumu benimle danışirsaniz mutlu olurum
Bayanminyon07 SevgiErten benimde olmuştu 6. Ve 12. Haftamda ilk kahverengi lekeydi kana çevirmişti doktora gittik progestan verdi düşük önleyici ve iğne yaptılar pruluton bebek iyiyidi ama kese etrafında Kanama alanları vardı ondan kaynakliymis sonra geçti çok şükür snde ihmal etme
deletedmom6295 SevgiErten gebelikte hiçbir kanama normal karşılanmaz. yerleşme kanaması da olabilir rahimde kanama alanında. emin olmak için doktora görünün mutlaka
Migrenligebe SevgiErten 16. Haftada lekelenmem oldu, gordugum gibi acile kostum ve erken mudahale sayesinde cok cabuk durduruldu. Hicbir kanama normal degil, hemen doktora gorunun. Bir sorun yoksa bile doktordan duyun bunu. Buradakilerden degil.
SevgiErten Bayanminyon07 Çok teşekkürler o halde yarın ilk işim doktora gitmek olacak gerçi ben sordum olur böyle seyler dedi de içim rahat değil
SevgiErten Migrenligebe dediginiz gibi hemen doktora basvurdum düşük tehlikem varmış progesteron yazdi ve igne verdi dua edin inşallah
Migrenligebe SevgiErten allah evladinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Bol bol yatip dinlenin.