Berivanserkan Kızlar wc deki çeşme sofben den dolayı kaynamış suymuş bilmeden uyku sersemiyle rahmime döktüm yanıyorum baya kötü hemde 34+4 günlük hamileyim bebeğime birşey olur mu :(
Heisenberg Berivanserkan Bebek son aylarda karın çevresine sıcak su temas ederse kakasını yapabiliyormuş. Allah korusun acile bi' gidin ne olur ne olmaz
Heisenberg Berivanserkan Burada bir arkadaş doğum kursunda öğrendiklerini yazmıştı ebe öyle söylemiş. O yüzden sıcak duş bile önerilmiyormuş Allah korusun bebeklerimizi🤦🏼♀️
Heisenberg Berivanserkan Hangi şehirdesiniz? Hareketlerini takip edin sakin olmaya çalışın bir anormallik sezerseniz yollar falan kapalıysa acil bir durumda ambulans arayın gerekirse. İçiniz rahat eder en azından🙏🏻
deletedmom6295 sanırım sıcak suyla taharet aldınız. büyük bir yanma vakası olsaydı ağrısı fazla olurdu. bebeğin anne karnında kaka yapma durumu suyun direk karna tutulmasıyla ve daha ileri haftalarda oluyor diye biliyorum. bebeğin hareketlerini takip edin ve endişelenmeyin. sabah doktorunuzla irtibata geçersiniz