Cimenn1223 Teacherblue son ayımda oturarak aldım duş son aya kdr hep ayakta karnim büyk oldgu icin cok cabuk yoruluyordm duşta enfeksiyonla bir alakasi oldugunu düşünmüyorm
Mesen Teacherblue asla ayakta alamam ve kötü birşey daha var ki sandalye vs oturamam çömelerek alırım
Hulo2105 Teacherblue yani oturmak aklıma gelmedi hiç ama yalnız duş almıyorum hamile kaldığımda beri eşim evdeyken alıyorum hep kayıp düşerim diye
Teacherblue Alone enfeksiyon riski oluyor dediler 😑 o yüzden ayaktan alınması gerekiyor gibi söylediler
Alone Alone 4. Gebeliğim hep ayakta aldım. Normalde de ayakta alırım. Yani hiç bu konuda bişey diyen olmadı. Ama bir sorun olacağını da düşünmüyorum oturunca niye enfeksiyon olsun ki kendi banyonuz temizdir sonuçta
Betul-97 Teacherblue Hep ayakta duş alıyorum otururken rahat edemem zaten. Duş alırken de eşim evde ve uyanıkken alırım kapıyı da açık bırakırım ki bir şey olursa seslenince duysun diye
FyA Teacherblue ben 30. Haftadan itibaren oturarak alıyorum tehlikem vardı bide nolur nolmaz bide eşim vardiyalı çalışıyor önlem almakta fayda var
bonik Enfeksiyon riskini küvete su doldurup içine girip yıkanmak yani suyun biriktiği durumlar için söylüyorlar diye biliyorum. Su akıp gittiği sürece çömelmek ayakta almak bir şey fark ettirmez bence.
myavocado Teacherblue ayakta ve ılık yani çok sıcak olmayan su ile öneriliyor. Son aylarda zorlanırsınız da delikli banyo tabureleri oluyor onlar da oturulabilir, yani enfeksiyon olmaması için delikli olmalı ki akıp gitsin su biriken su iyi değil hijyen açısından.
Civciv53 Teacherblue riskli gebe olduğum için serklaj ameliyatından beri oturarak alıyorum doktorumda bu şekilde önermişti
Nes7616 Bikaç kez küvet doldurdum ama kendi küvetim sonuçta hijyene dikkat edip doldurunca bişey olmadı hiç şimdiye kadar bilemedim oturduğumda oluyo yoruluyorum bazen ya da hiç oturmadığımda (ilk 3 ay sıcak suyla yıkanmayı önermiyor drlar genelde )