Mrhaba kızlar oncelıkle bız 38+5idik hersey normal ilerliyodu ve norml doğum olacaktı neyse hıkayeme geçeyim ben bayramın 3.gunu eşimi işe gitsın dıye uğurlamaya kalktm sabah saat 8.30 da tam kapıyı kapattım baktım bacaklarımdan su akmaya başladı ama cok fazla degıldı dızlerıme geldıgınde durmustu su bı an eşimi aradm dedm herhalde suyum geldi bi an panık oldum eşimle sonra ben dedm belkı enfeksıyondur cnku sureklı enflasyonm vardı ve camasrm ıslanıyodu ve o sıra hemşireye mesj attım o da bana cvp vermedi gece yazmıstı neyse sonra abımlere flan gıttım eve geldgımde hemsırenın mesjını gormustm acıle gıt dıye benmde agrım olmadıgı ıcın gıtmedım sabh ablama soyledım dedı hastaneye gıdelım gıttık baktılar suymuş o dediler yatıs verecez catı yaptılar acıklık veya sancm yoktu dediler suni verecez tamam dedım once antıbıyotık verıp sonra vereceklerdı sunıyi baktılarkı bebegın kalp atısları dusuk dırek sezeryna aldılar cok heyecanlandm saat 18.15 de oğlum doğdu hereeyı bi an unuttum sonra yukarıda yanmdaydı ıkı gece kaldık hastanede ve evımıze geldık ve suan evımızdeyız dılerım allah herkese kolay doğum nasıp eder