melekmi22 Özellikle zibinlarindaki etiketleri nasıl güzelce sökebilirim cildini tahriş ediyormus bu yuzden makas ile kesiyorum ama yine de bir kismi kalıyor nasıl daha güzel sökebilirim
1palyaco melekmi22 tam etiketin dikiş yerinden makas ile kese kese gittim zaten etiket için farklı dikiş atılmış sanırım üzerinden sonra kalanı da elim ile çekince geldi bir sorun olmadı sökülme vs yaşamadım ben.
Caglab melekmi22 genelde ekstra bir kumaş oluyor zaten.zıbınlara da etiket pek koymuyorlar.ama olanı dibinden keseceksiniz.
amayinedeiyiilerledim melekmi22 sökücü ile yapabilirsiniz. Ya da sağlam bir iğneyle etiketin dikişlerini asılarak koparın
melekmi22 Caglab butun zibinlarimda etiket var şansıma herhalde . Dibinden kesiyorum ama yine de biraz kalıyor ya onun için bisey olsa
melekmi22 qusel normalde hiç takıntılı biri değilim bu aralar acayip takıntı haline getirmeye başladım herşeyi dibinden kesiyorum ama az bisey kaliyo ya sanıyorum ki cildini tahriş edecek
Caglab melekmi22 muhtemelen bir şey olmaz ya. Tamamen gitmesi zor zaten.ilk başlarda bu kadar özeniyoruz da sonra amaaan bir şey olmaz demeye başlıyorsunuz 🤭
qusel melekmi22 benim zibinlarin etiketi bez bölgesine denk geldiği için sorun etmedim cnm sneinde öyleyse stres yapma.bisey olmaz.cok haklısın anne olmak kolay değil insan kafasında herşeyi kuruyor
melekmi22 qusel gerçekten çok garip biseymis yani büyük ihtimalle bez kısmına denk geliyo ama yine de kestim bazıları da ense kısmında
melekmi22 Caglab hiç böyle biri değilim değildim de takı şu son zamana kadar bence sonrasında bi salicam tam salicam 😅 maksimum 40 günlük olana kadar böyle olurum gibi
melekmi22 1palyaco yok üzülmeyin olsun ne olacak dikerim olur biter 🙃🙃 ayrıca çok teşekkür ederim fikir için ❤
biranne__ melekmi22 bazen dikişler açılıyor etiketleri keserken bende yaşamıştım dikip geçtim açılanları bişi olmadı hiç belli olmuyo dikiş de
melekmi22 amayinedeiyiilerledim çok teşekkür ederim ama.malesef ayrı dikilmemis o şekilde bir zıbın bir tshirt yırttım 😪