Mnlya Öncelikle hepınizden dua beklıyorum okuyanların Agızlarına yureklerıne saglık Allah razı olsun 🙏🏻💕Yuksek ates bas donmesı kusma sıkayetıyle doktora gıttım serum verdıler atesım dusmedı kusmalarım devam ettı 2 gece hastnede kaldık doktor nstye baglayalım dedı kalp atısları col düsuktu ultrasona aldılar kordon dolanması vardı ve acil seZeryana aldılar bebegım sag salim dogdu cok şükür 🙏🏻
mceren Mnlya Allah analı babalı büyütsün. Kaç kilo doğdu? Küvezde değil mi😞 Allahım bir an önce kucağına almayı nasip etsin. İnşallah çabuk toparlanır
Tuba-Sahra Mnlya rabbim mesleğine güç sanada sabır versin bende tam 31+4 ye doğum yaptım 40. Gün eve geldik 8 gündür beraberiz insalalh sende bebegine tez vakitte kavusursun dualarım bebeğin ve seninle 💜💜
Melanil Bende 31 haftadayim 1600 gr bebeğim inşallah benim de kilosu iyi olur doktor hazırlıklı olun bu hafta dedi canım. Ne güzel kilosu iyimis insallahhhhhh bir an önce çıksın yanına al saglikla
Tuba-Sahra Melanil teşekkür ederim canım çok şükür kavuşturana rabbimm inşallah sanada zamanında hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin sizede dua edicem 💗💗