Rukiyeeeyldzzz Kızlar delircem 30. Haftamdayım neden bu sancı nedeni ne anlamıyorum gerçekten kalçamdan bacağıma vuruyor Allahımm sanki bıçak girmiş uzanınca dönemiyorum oturunca kalkamıyorum erken doğum belirtisimi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ebru23 Rukiyeeeyldzzz kalcamda benimde oluyo bazen 24. haftadayim sizliyo ters harekette acaba seninkide oylemi bacagina vuruyosa cekme seklide bi dktora sor fitik cikmasin sonra
edashh Rukiyeeeyldzzz Rukiyeeeyldzzz ve araştırdım olanlarla konuştum rahim büyümesi kalçadaki sinirlere kemillere baskı yaptığından oluyormuş bi süre hatta bu yüzden bi ortopediye gittim krem verd o biraz rahatlattı ama geçti kalçamın üstüne oturamadı kaç gün bu tarz yaşayanlar çok iyi rahat doğum yapıyorlarmış diye duydum
Rukiyeeeyldzzz ebru23 doktora gittim 2 farklı doktora hemde normal hamilelikte diyolar ters haraket yapınca çok ağrıyor zaten şimdi 7. Ayıma girdim tedirgin oluyorum doğum belirtisimi acaba diye 😑
edashh evet herkezde farklı sanırım bende bu aynı dediğini 23 . haftada çekmeye başladım 10 gün sürdü ayagımı attıkça çıglık atıyordum oturunca sinirlere bişey vuruyordu mahvoldum ama geçti araştırdım ben bunu
Rukiyeeeyldzzz edashh benimde 24. Haftamda falan başladı kitlendim bi ara eşim kucağına alıp yatağa yatırdı o derece yani sonra geçti 2 3 hafta tekrar başlıyor 🤷🏻♀️
edashh Rukiyeeeyldzzz gerçekten benim koz arkadaşlarım şu an hamile olan onlar hiç yaşamadı böyle birşey bununla alakalı bak araştır görüceksin iniallah hepimiz çok rahat doğum yaparız😁😁