Ceylin Kızlar özel hastanede nts filan extra ücret ya. Çatı muayneside extra ücretmi oluyor. Yoksa muayene ücretine dahil mi.
Rabiaeslem Ceylin benim hastahanemde nts çatı muayeneside ücretsiz her hastahanede öyle die biliyordum. Ne kadar ücreti ?
Rabiaeslem Ceylin kaç haftalıksın canım bende perşembe kontrolüm çatı muayenesi olcam ama o koltuk geriyor beni ya
Rabiaeslem Ceylin banada 37 de yapcam dedi ultrasyonla baktı kafası haftasına göre normal büyüme yok haftaya çatı muayeni yapalım dedi o hafta kendimi hazırlamıştım 😂 bakalım öyle yada böyle olcak normal Doğum istiyorum zaten ona ön hazırlık olur 😂
Ceylin Rabiaeslem bende normal istiyorum ama. Sezeryanda erken alıyolarmış ya. 38 de filan. Ya gelmezse 40 a kadar nasıl sabretcem bennn. Daha çok var 😂 heyecan artıyo artık. Sabırsızlanıyorum.
Rabiaeslem Ceylin ayy İnan aynı şeyi bende düşünüyorum 🤔 bir gün bişe bir yıl gibi geliyor nasıl geçecek iki hafta 😬
Rabiaeslem Ceylin aynen öyle iyicenede ağırlaştım oturup kalkarken canım çok acıyor bebeğim doğum kanalınada daha girmedi sanki 40 haftalığıda geçecek gibiyim 😂
Rabiaeslem Ceylin minikler gelecekleri zamanı öyle bir biliyorlarki biz işte sabırsız davranıyoruz boşuna 😀