Xxxxci Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı kullanan var mı ? Kahverengi olanını almayı düşünüyorum. Ayrıca park yatağın içine ekstra ne almam gerekir yenidoğan bebek için? Yazarsanız çok sevinirim 😊
numix Biz geçen hafta gri olanını aldık. Kurulumunu yaptık çok sağlam bir beşik. İçerisinde yatak göndermişler ama çok ince. Yataş twiny yatak almayı düşünüyoruz. Onu çok övüyorlar🥰
Xxxxci Fatma_ecem4 hazır satılıyor mu yada kendim yaptırırsam ne diyip yaptırmam lazım hiç anlamıyorum bunlardan çünkü
Bir-bebismeselesi24 Chıcco NeXT2 me forever anne yanı beşiği 25000 ₺ ya almak istiyorum ama gereksiz pahalı buluyorum kullanan çevresinde olan var mı sizde değer mi?
Xxxxci Bir-bebismeselesi24 bana bu rakamlar çok uçuk geliyor sonuçta hepsinin işlevi aynı bence değmez diye düşünüyorum
Xxxxci UmayAsya inşallah genel olarak en çok alınan bu marka illaki memnun olanlar vardır diye düşünerek aldım geçtim 😅
nurella24 bende grisini aldım ama çok büyük bence küçük de alıp biraz daha büyüyünce park yatağı kullanacağım hiç içime sinmedi bebek içinde kaybolacak gibi
Zuluf_03 nurella24 yoyko park yatagını çok begeniyorum ama pahalı ben oda yaptım odasında beşigi var 1 yaşına kadar yanımda yatak odasında yatırmak için çok fazla pahalı olmayan kullanışlı bisey bakıyorum