Ss2016 Merhabalar bebek alışverişinde kaç adet yenidoğan ve 3-6 ay kıyafet alınmalı tecrübeli anneler deneyimlerini aktarsın lütfen kafam çok karıştı neyi ne kadar almam konysunda fikir yürütemiyorum artık 🥲
dudu-1 Ss2016 bende yeni yeni almaya başlayacağım kafam o kadar karışık ki hiçbir bilgim yok bende burada durayım beni de bilgilendirebilir misiniz 🤭🤭
zeynosileannis Ss2016 benim ikinci bebeğim olacak ama kaç tane alınmalı o konuda hala kafam karışık tek bildiğim yeni doğan alınmalı hemen büyüyorlar alma gerek yok diyenlere inanmayın kocaman şeyleri giyip içinde kayboluyor Bir de sürekli kirleniyor 😂
Burcuu_frt Ss2016 yenidoğan alma çok küçükler ve yıkayınca zaten çekiyor kıyafetler bebek iri olursa giyemez 0 3 ay 10 takım 3 6 ay 10 takım alt üst tulum karışık alabilirsin ama tulumları fermuarlı al çıtçıtlarla uğraşmak zor oluyor
Ss2016 numix bende öyleyim kimi tulum al rahat oluyo diyo kimi alt üst takım gibi al diyor kimi çok alma diyo kimi bezinden sızıyor o yüzden çok al diyo kime göre nasıl yapıcam bilemedim 😄
numix Ss2016 Sen yine iyisin ben hangi ay alsam diye düşünüyorum 😂 yenidoğan alma diyorlar 0-3 aydan mı başlanmalı. Ne zorr
Ss2016 numix bende hiç yenidoğan olarak almayı düşünmedim hep 0-3 olarak alırım diye düşünüyorum yenidoğan çok giyemez hemen vüyüyırlar zaten mama anne sütü derken kilo alımları oluyo çünkü
Ss2016 zeynosileannis bende yenidoğan alınmamalı diye düşünmüştüm ama sizde tecrübeye dayanarak diyorsanız bi kaç takım almalı o zaman yenidoğan da ☺
Ss2016 Burcuu_frt yaa çok teşekkür ederim peki zıbın ne kadar alınmalı en çok zıbın al çok lazım oluyormuş sanırım
Burcuu_frt Ss2016 zıbında birer beden büyük alabilirsin 10 12 şer tane alabilirsin hediyede getiren olur zaten
zeynosileannis Ss2016 banada hep öyle dediler ama o kadar sık üst değişiyor ki hemen eskitir zaten 1 ay giyer belki en fazla ama birkaç tane mutlaka olmalı