amine4444 Ama tutmuyor kusuyor gibi yapıyor kızlar fark ediyor mu phılıpsin emzikleri ucları farklı mı yenidoğan icin hangisini almalıyım yeni aldıgımda yenidoğan icin ama atıyor diliyle
Belginylmz amine4444 ben nirmal uyguna bı damaklı emzik aldım 6 aylık odur budur emiyor ama normal başka emzik wer emmiyo🥴
Alyadefne amine4444 canım çoğu avent 0_6 ay oluyor chicco markasının 0-2 ay varmış arkadaşım ondan almıştı emzik büyük geliyor sanırım bebeğin ağzına o yüzden 2 aya kadar plandan al dene
hayalim35 amine4444 Bn wee baby 0-6 ay emzik almıştım başta midesi bulanıyordı sonra alıştı o attıkça bn verdim bnce ilk verince alışık olmadıkları için atıyorlar snra alışınca tutuyorlar
Alyadefne amine4444 Ric ederim 🌸 birde meme reddi yaptı mı canım evet tutmamış henüz ama ne bilim meme reddi yapar mı diye ben çok kararsızım emzik konusunda benim daha var doğuma ama alıcam yine de vermeyi çok istiyorum meme tutmaz diye de korkuyorum
amine4444 Alyadefne meme reddi yapmadı canım bebegin dogsun hemen alıştır hastanede hemşireler verdirmiyordu yoksa alışırdı ordada şimdide zor tutuyor 12 günlügüz sen hemen ver dinleme onları
Alyadefne amine4444 ben kızımı 3 aylıkken zorla alıştırdım ama alıştı meme reddi olmasın diye vermedim eninde sonunda 1 aya kalmadı emzik olmamasına rağmen yine de reddetti gerçekten de emzikle alakası yok demekki