ressamanne_ Kızlar bebeğin döndüğünü nasıl anlarım yada anladınız mı ? Kafası aşağıya gibime geliyorda
MMilamom ressamanne_ 36+4 de makat gelişti bugün 37+1im dönmüş baş aşagı nasıl döndü hiç hissetmedim bilmiyorum 🥹
Rabiul ressamanne_ benimkinin götünde kurt varmış gibi 2 gün önce sol aşağıda hıçkırık hissediyordum dün gece ayaklarını sağ göğüs altında hissettim şaşırdım çünkü makat gelişti ve bugün tekrar göt bir yanda kafa bir yanda yan gelip yatıyor hala makat gelişti yarın 36 oluyorum vajina da zaten inanılmaz bir baskı var
MMilamom 6hilal_akin1 onu bilmiyorum yarın kontrolüm var inşallah girmiştir çünkü çok sancım kasılmalarım var ama tık yok 😞 doktor sadece dönmüş dedi kanala girdiğini söylemedi 🤷🏻♀️
ecmelmirzaogluu Benim de yeni baş geliş 1 hafta oldu olmadı, sabah kontrolde doktorumuz evet dönmüş dedi, döndükten sonra hıçkırıklarını vajinada hissetmeye başladım öyle anladım kendimce ve karnımın altı daha sert olmaya başladı
4949zilanerturk ecmelmirzaogluu kaç haftalık peki hem baş aşağı dönünce normal doğum anlamına mı geliyor
ecmelmirzaogluu 4949zilanerturk 33’te makat gelişti şuan 34+5 iz baş geliş oldu, dönmüş olması normal doğum kriterlerinden biri ama yüzde yüz normal olacak denemez, çatı muayenesi var, kilo takibi gelişim süreci var hepsi bütün
4949zilanerturk ecmelmirzaogluu bende 37+2oldum pazartesi randevum var bakalım ne olacak beli olur mu acaba
ecmelmirzaogluu 4949zilanerturk olur tabi doktorun söyler canım, benimkisi normal şartlarda 37 de çatı muayenesine kadar dönmesini bekleriz demişti makat gelişken, 37+5 muayene tarihim o zamana kadar dönmemiş olsaydı sezeryan olacaktı
Rabiul ressamanne_ her kontrole gittiğimde makat gelişli bir de arkasını dönüyor 4 hafta üst üste gittim her pazartesi arkası dönük asla yüzünü dönmüyor hep makat gelişli 😆 bi ara kurbandan önce secde pozisyonunu almıştı doktorum da bayrama hazırlık yapıyor demişti 😆😆
CereenCkr 38 haftadayım hâla makat gelişi bu haftada dönmezse sanırım sezeryan yolu gözüküyor gibi bana 😒
Rabiul Merymytm dönmeye çalışıyor dedi doktorum haftaya pazartesi 37+1 oluyorum döndü döndü sonrası Allah Kerim