Bir_nazenin01 Bugün çatlama oldu yumurtlama günüm ama köydeyiz değerlendirme yapamıcaz yarın evimde olacağım yarın değerlendirsek hamile kalma şansım olur mu yada düşük bir ihtimal mi?
yasemincicekkk Bir_nazenin01 yarın için zor biraz canım . Dün ya da önceki 1-2 olsaydı olasılık artardı. Yumurta 24 saat canlı kalıyor ama oda maksimum. Çatladı mı yani emin misin silindi mi ovülasyon testindeki çizgi
elif475475 Bir_nazenin01 çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki demedi mi doktorunuz. Bana öyle demişti.
Bir_nazenin01 reyhan_t evet ama 1 hafta önce olduk adet imin bittiği ilk gün o yüzden ona çok ihtimal vermiyorum
Ebruebos Bir_nazenin01 bugünü değerlendir bir şekilde bence. Çatlama ve önceki gün önemli çatlamadan sonraki gün bir ihtimal.
Bir_nazenin01 yasemincicekkk akıntı ve vücut sıcaklığım ile takip ediyorum kendimi canım bugün akıntım çok yoğun ve yumurta akı gibi
yasemincicekkk Bir_nazenin01 yani o zaman net diyemeyiz canım umut var 😊 benim akıntım yumurtlamadan 2-3 gün önceden gelirdi
_Mother_ Bir_nazenin01 akıntıya göre takip ediyorsan benim akıntı yumurtlama döneminden 3 gün falan önce gelmişti o yüzden ihtimali var yarın için