Hcrndgn Kızlar mrb 11+4 günlük gebeyim haftaya devlet Hastanesi’ne kontrole gidicem ama cinsiyeti kağıda yazmasını istiyorum devlet yapmiyormus ben 12 haftalıkken özele gidersem belli olurmu cinsiyet
ZeynepDuru17 Hcrndgn yanılma olabiliyor öyle erken haftalarda en net ayrıntılı ultrason da belli olur yada doktor gorebilirse kesin yüz yüz derse oda olabilir ama.haftan erken
Aylaa123 Hcrndgn 12. Hafta çok erken yanlıs görülme ihtimalide var üstelik kordonu bazen karıştırıyorlar çünkü devlet zaten o haftada söylemez en mantıklısı 16 17 yi beklemek
E_Duha Hcrndgn o birazcık bebişe kalmış 22. Haftalığım hala göremedik bu ayın 27.sinde detaylım var ondan umutluyum
Freefam Hcrndgn benim kizimda da oglumda da 11. Haftada soylediler dogru cikti makineler cok onemli ben perinatologa gidiyorum her ultrasonumuz detayli ultrason gibi oluyor rahatlikla goruyorlar devletteki makineler pek iyi degil diyorlar ama ilerleyen haftalarda daha net soylerler
prens_prenses_annesi Hcrndgn bnce bekle acele etme yanilabiliyo haftan cok kucuk ben 16 haftaligim hala net bisy soylemedi doktorum