Ssecill Arkadaşlar ikiz erkek bebek isimleri Aybars beğendik birine diğerine henüz karar veremedik uyumlu beğendiğiniz güzel isim var mı
Cerenglr Ssecill benimde oğlum olacak Kayra koyacağım ikiz erkek bebeğim olsa Kayra - Karan koyardım 🫣☺️
Sennur16 Ssecill uzmanlar ikizlere benzer isim konulmasını önermiyor bir araştırın isterseniz.Kişisel gelişim bireyselliklerini etkiliyormuş
Ssecill Sennur16 benzerlikten kastım Kaan Kağan değil ama bir uyum istiyorum bizim mesela seçkin Seçil Soner biz isimlerimizden çok memnunuz
-SerDam- Allah nasip ederse bizimde ikiz oğluşlar olucak 32. Haftaya girdik Karan&Karel koyucaz inşallah
MorVosvos Ssecill aybars adı gibi bir bebek kesinlikle, hiperaktif diyebilirim. Genel olarak aybarslara öyle diyorlar, bizim aybarsda zor bir bebekliği vardı şimdi bayağı hareketli zor bir çocukluğa doğru ilerliyoruz. Zaptetmesi zor bir çocuk oldu
Busra1819 İkiz olsaydı tek isteğim Hasan ve Hüseyin koymaktı çok hoşuma gidiyor ama benim bebişim tek birde kız olduğu için tamamen farklı bir isim düşündük