Nisamelek Kızlar ben köyümüzde olan bebeğim olmayanlara bakan Bi kadına gittim kasıklarıma masaj yaptı sonrada hamama git dedi benimde kadın masajından beri akintim çoğaldı sizce böyle şeyler gerçek olabilirmi?
mucizem4423 Nisamelek aşkım ben hemşireyim vallaha ben de bulsam iyi bi ebe gitmemek isterim ben inanıyorum
mucizem4423 mucizem4423 Nisamelek teyzeme asla çocuğun olmaz bi an önce hamile kalmazsan da kanser olur ölürsün dedi doktorlar iyi bi ebeye gitti 4 çocuğu var şimdi hangi arkadaşını götürdüyse hepsi de hamile kalmış
Sydaglsen Nisamelek bunu daha önce duymuştum birinden. Hatta şöyle bi şey dermiş eskiler hamama dolu gidersen boş çıkarsın(bebek varsa düşer) yoksa-olmuyorsada hamile kalırsın diye. Birine eski toprak bi hanım teyze hamamda ilice yoğurmuş masaj yapmış bi şeyler gebe kalmış sonrasında
Yeniyeniden Nisamelek hepsini gittik maşallah hamamda mikrop kaptim o bu sacma sapan şeyler sırf büyükleri kırmamak ic8n allah isteyince veriyor kuzum
Nisamelek mucizem4423 bende inanıyorum çok tedaviler denedim sonuc vermedi inşallah güzel sonuçlar olur bu sefer bizim köyünküde öyle kime elini attıysa hamile kaldı dediler
Nisamelek mucizem4423 inanki cnm öyle yardımcı olmak isterdim ki lakin ben farklı şehirdeyim kişi farklı şehirde yani biz o köyün vatandaşı olduğumuz için yardımcı oluyor eğer ki ebeyle aynı şehirde otursam elimle götürürdüm arkadaşım diye birde arayım desem telefon vs. Yok o yüzden üzgünüm ama bütün köylerde oluyor hemen hemene eşinin falan köyü falan yokmu ?
br2023 mucizem4423 Mardin’de Sultan Şeyhmusta var öylesi kim gitse hamile kalıyor ablam da gitmişti şuan 4.ye hamile
mucizem4423 mrserdogan12_ aşkım teyzemin ki Malatya’da depremden sonra kadını kaybetmiş ölmüş de olabilir diyor :( yoksa ben de koşarak giderdim
Nisamelek Sydaglsen aynen bu inanış var örneklerde var etrafımda hamamda çocuk düşüren çok var tanıdığım
Nisamelek Yeniyeniden çok haklısın Allaha inancımız sonsuz ama iste Bi umut bizimkisi de hayrlisi artık
mucizem4423 Nisamelek ah sağol canım benim kaynanamda ebeye gittikten sonra hamile kalmış ahahaha ama o kadın gitmiş ordan tabi
Nisamelek mucizem4423 hemsiresin etrafın geniş sor soruştur bakalım arkadaşlarına mutlaka yardımcı olmak isteyen biri olur
Yeniyeniden Nisamelek bende öyle umut umut diye gittim 4 senemde 45 yaşımda rabbim doğal yolla nasip etti rabbim bütün kadınları annelegi nasip etsin aramak çok zor
turkan403 Nisamelek bir koca karı deyimi daha soylim yakı bandi belin az ortasına yapıştiryon üç gün filan kaliyo yeni evliyken bna yapmışlardı iki ay snra oldu benmde onun mu etkisi bilemdm🤷🏼♀️