bebeefendi merhaba. tam olarak 32. haftam bugün dolmuş bulunuyor. bebek sağlıklı. fakat doktor suyunun azaldığını söyledi. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? bunun için yapılabilecek bir şey (beslenme vs.) biliyor musunuz? teşekkürler
hunilimom bebeefendi havuç suyu iyi geliyor diye okudum hep burda başıma hoc gelmedi ama burda herkes onu yazmış iyi gelmiş
Elftln bebeefendi bol su için kendinizi asla yormayın ayaklarınızı biraz yastıkla yükseltip uzanın günlük su içme litreniz 4 u bulsun en azından ve mutlaka bir kere de olsa günde havuç suyu bir bardak şekeriniz yok ise
Adenmom_ bebeefendi ben de armut suyu arttırır diye duymuştum araştırın isterseniz umarım sağlıkla sıhhatle vaktinde kavuşursunuz bebeğinize
bebeefendi Kahvemsi-05 sadece yürürken aşağı doğru bir batma, basınç hissediyorum onun dışında hiçbir sıkıntım olmadı
bebeefendi Kahvemsi-05 çatı ağrısı dedikleri ağrı. tam kasıklar diyemiyorum. rahim kanalı başlangıcı gibi düşünün. düşük bel bir camasirin başladığı noktaya denk gelen bir ağrı ve aşağı dogru batma hissi. sanki bebek oradan aşağı doğru zorluyormus gibi
Hande01 bebeefendi aynı haftada bende de olmuştum günlük 5 litre su içtim ve kahvaltıda havuc suyu içtim dinlenme ile 10 gün sonra ki kontrolümde düzelmişti
Caglab bebeefendi benim de azdı o haftalarda. Havuç suyu iyi geliyor deniyor.bol bol su tüketin. Doktorum beni full yatırmıştı doğuma kadar.yormayın kendinizi,sıcağa çıkmamaya çalışın.
gunesinannesi__ bebeefendi aynısını 32.haftada yaşadım sınırda dedi doktor. Suan 34.haftadayiz ćok şükür biraz artış olmuş. Ekstra bisey yapmadım sadece bol bol su ictim gunde 3.4 lt yakın.
gunesinannesi__ bebeefendi sıkmayın canınızı bebişin hareketlerini düzenli olarak hissediyorsaniz bir sey olmaz Allahın izniyle birde son haftalara doğru 35 ten sonrasi icin sivi azalması normalmiş zaten 🌸