Zmraemr Havvauygun yatmadan birkaç saat önce yemeyin gaviscon iyi geliyor Dr unuza danışın yine. Bir de sürekli aç kalmayın sık yiyin az yiyin hamur işi, baharatlı acılı şeyler tüketmeyin. Erken başlamış sizin mide sıkıntısı
Zgekomur Havvauygun kesinlikle gaviscon tablet günde 3 tane alabilirsiniz bende çok çektim mide yanmasından doktorum önerdi anında alıyor yanmayı şiddetle tavsiye ederim
Zmraemr Havvauygun gaviscon kullanılabiliyor benim kullandığım şurup şeklindeydi baya rahatlatıyor mide yanmasını
Zgekomur Havvauygun hayır zararı yok plesantadan geçmiyormuş bebeğe hiç bir zararı yok yinede doktorunuza danışın isterseniz
Burcuu8997 Havvauygun yaaaa suan aynı durumdan uyuyamıyor dün ve bugün basldııı bendede dün yediğime yorumladım ama bugunde olunca hamıleliğe yordum haliyle 😏😟 çok kötü yaa valla uyku uyutmdı suan :( 6+3
Havvauygun Burcuu8997 bende çok kötüyüm dünden beri hiçbişi canım istemiyor az önce ılık süt içtim biraz iyi geldi sizde süt için
Hilal78 Havvauygun 8+5 şuan mide yanmasından uyuyamiyorm havuç iyi geliyor ama ama 10 dk snra tekrar yanmaya başlıyor. Allah yardımcın olsun
NazlGlnen Vala ben mise yanmalarımı sütle geçirdim bardak bardak süt içiyordum ama çok faydasını gördüm . Yanma olduğu zaman sütten başka hiç bir şey kurtarmamıştı beni