Guzelanne56 prens_prenses_annesi eşim akşama yemekte yok, 10 gündür de hamileliğim rısklıydı yapamıyordum bugün onay aldım artık bugünde esım yok😂😂😂 Yarın ki menümü soylim et sote patates püresi cacık ezogelın çorbası canım bunları ıstıyor 10 gündür
cLearQueen prens_prenses_annesi dünden kalma sebzeli tavuk sote var yanına soğan dolması yaptım ben ayran icerim eşim ice tea icer bi de üsenmezsem salata yaparım o kadar 🤣
Rabia97 prens_prenses_annesi herşey kokuyor her şeyden tiksiniyorum şuan aklımda makarna var inşallah yapabilirim
iremd-1798 prens_prenses_annesi bugün yemekler annemden ben ellemeyeceğim. Havalar sıcak yağlı yemekler falan tercih etmemeye çalışıyoruz. Bugün içli köfte karpuz semiz otu gibi yiyecekler var alakasız ama canım istedi 😅 ağırlaştım mutfağa giresim gelmiyor koku hassasiyetim devam ediyor hala.
iremd-1798 cLearQueen ahahha normalde etmiyoruz bugün tercih ettik neden çünkü benim canım istedi ahahah 😅😅 arada kaçamak olur 😅
cLearQueen iremd-1798 afiyet olsun yarasın 😄 ben de cok severim de bizim kulturümüzde yok yapmayi bilmem anam da bilmez zaten bilse de uzak gurbetteyim kaynanamdan ölsem istemem zaten. Bazen köfteci yusufa gidiyoruz esimle orda yiyorum 😄
Busra_27_34_ prens_prenses_annesi Arap tava pirinç pilavı salata ve dövme çorbası kafi bugunluk doyariz 😁
iremd-1798 cLearQueen teşekkür ederim 😘 benimde annem internetten tarifine baka baka öğrendi şimdi eli de alıştığı için güzel oluyor ❤️ en azından yapan yerler var ☺️ aynı şehirde olsaydık ben size gönderirdim ☺️
cLearQueen iremd-1798 ayyy bunu demeniz bile yeter Allah razi olsun 🥰 ne kadar dusunceli bi insansiniz insallah hep yüzünüz gülsün 🙏🏻
iremd-1798 cLearQueen amin Rabbim cümlemizden razı olsun ❤️ hepimizin güzel yüzü hep gülsün inşallah 🥰🥰
_almirasmom prens_prenses_annesi kurban etınden kaburga cıkardım 4-5 parca patateslı yemek yaptım bırde boncuk makarna yaptım salcalı 15 aylık kızım ıcın ama yemedı fazla :/