Busraatpl Mercimekannesi45 amiiin inşallah, teşekkür ederim Rabbim evlat acısı çeken herkese sabır versin 🙏
Busraatpl Aleynadelen Çok ama çok üzüldüm, yaşayan bilir acısını, Rabbim sabır versin diyecek söz gerçekten yok 😔
Aleynadelen Beyzakeles sadece bel ağrım vardı o da olduğu gibi zaten hastaneye gittik 7cm açılma olmuştu bile..
Pamuk Aleynadelen Başınız sagolsun Allah sabır versin.Bir daha ki gebelikte serklaj muhakkak yaptirin bende siz gibi aniden açılma ile doğum yaptım neye uğradığımı şaşırmıştım.
Xsare Muratseyma2015 merhabalar öncelikle cok geçmiş olsun rabbimevladınızı size bagıslasın benimde erken doğum riskim var 33+1 iz 2 cm açılmam var yatıyorum bebeğiniz küvezden çıktımı acaba ne durumda
Muratseyma2015 Xsare çok şükür durumu iyi 27 gün küvezde kaldı bi sıkıntı olmadı çok şükür şimdi evdeyiz 😊
Berna2931 Pamuk merabalar siz doğum yapmıştınız serklajliydiniz birsey sormak istiyorum size,bende aynı durumdayım 33 olucam ama sarı beyaz mukuslu akintim geldi 2 gündür enfeksiyonda çıkmadı sizde olmuş muydu
Xsare Muratseyma2015 Allaha şükür kavuşmuşsunuz gözünüz aysın Rabbim ayırmasın bize de dua edin durabildiği kadar karnımda dursa iyi
Muratseyma2015 Xsare tabiki ne kadar kalsa o kadar iyi ama haftası kötü değil aklına kötü bir şey gelmesin ♥️
Xsare 1gulsmacar ay benim bulunduğum bölgedeki hastanede vurmadı sancın tekrar olursa git çam sakıraya durdururlar ciğer geliştirici vururlar burda öyle bir hizmet yok dedi suan sancım yok diye bende gitmedim gitsem yatırcaklar evdeki bebeğimden ayrı kalmak istemiyorum
Pamuk Berna2931 Benim akıntım olmuyordu canim ama akıntı çok çok normal enfeksiyon yoksa hic takılma.
Berna2931 Pamuk benimde çok olmazdı progesteron fitil kullanıyorum onun fazlası gelirdi sadece,şu an çok korkuyorum Dr şehir dışında ulaşamıyorum soramıyorum, Nişan değildir dimi canım
Bsk_cb Aleynadelen Allah yardımcın olunsun canım benim de erken gelme riski var inşallah bebeklerimiz sağlıklıca buyur rabbim yardım etsin bize 🙏🙏🙏
Merve32- Aleynadelen dualarımız sizinle rabbim sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin. Size bağışlasın oğlunuzu 🙏
Berna2931 Pamuk Teşekkür ederim içim rahatladı birazda olsa Dr gittiğimde sorucam inşallah,birde sende son haftalara doğru vajinada batma oldu mu canım
Pamuk Berna2931 Ben erken doğum yaptım enfeksiyondan.30. Haftadan sonra artık yuruyemiyordum bacak arası ağrısından.