Kocagoznurrrr27 Nasılsınız anneler . Bizde son 20 gün kaldı . Ama bende hal derman kalmadı . Umarım 40 beklemez düzensiz sancılar geliyor gün içinde ama ondan yana umudum yok gibi .
Fatma_ecem4 Kocagoznurrrr27 son 55 sezaryen olacağım ben ilki öyle diye rabbim sağlıkla doğsun hepimizin bebisleri inşallah 😍
Bhrdgan Kocagoznurrrr27 bizimde 20 gün gösteriyor uygulama ama benim bebeğim hala ters pozisyonda normal doğum olamicak gibi hissediyorum sizin nasıl döndümü
iremd-1798 Kocagoznurrrr27 benimde son 20 gün 🥹 sıcaklar kramplar uykusuzluk mide yanması mahvetti. En son 34 haftalıkken doktora gittik Pazartesi yeniden gideceğim ama ağrı sancı çıkmıyor. Bebeğim 40 ı beklemesin dedim hep ama sanırım bekleyecek 😟❤️
Kocagoznurrrr27 Fatma_ecem4 Ayy çok aminnn inşAllahhh sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp kokularını içimize çekmeyi nasib etsin güzel Rabbim🌸🤲🏼
Kocagoznurrrr27 Bhrdgan 30 haftalarda döndü benim bebeğimde doğum pozisyonunda pelvis hareketleri işe yarıyormuş ama kafana takma sağlıcakla gelsin kuzu doğum pozisyonunda olup normal olmayan bebeklerde var neticede
Kocagoznurrrr27 Sevil1996 Bitirmişsinn vallahi 😂 ayyy çokta heyecanlı . Sancılar var mı? Benim düzensiz geliyor gidiyor toplanıyor toplandıkcada sancım oluyor ?
Kocagoznurrrr27 iremd-1798 🥹 bende 40 beklemesin istiyorum kramplardan sancılardan ödemlerden yoruldum yatamıyorumda bazen uyku cöküyor özellikle bu aralar uyumadığım kadar uyumuşumdur heralde .
iremd-1798 Kocagoznurrrr27 bende geceleri değil gündüzleri uyumak istiyorum gece uyku tutmuyor sabah 5 6 da net uyanıyorum gece yatmam 2 3 zaten. Uyandıktan sonra uyku yok 10 da geri uyuyorum 3 saat falan çok sapıttım 😟 bir de çalışıyorum hafta içi 9 da kalkmam gerekiyor uykusuz kalıyorum genellikle 😟
_almirasmom Kocagoznurrrr27 hayr sankı 30. Haftalarda kaldık gıbı ya bırde bebek kılo aldıkca agrılar artıyo :(