-Gull- Kızlar aranızda ocean extramag kullanan/doktoru öneren var mı ? Bebeğe bir zararı olur mu acaba. Ben kullanmayı çok istiyorum çok memnundum ama doktorum başka bir marka önerdi sebebini söylemedi kafam çok karışık🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Burcudlgc -Gull- Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum doktorumun önerisi ile almıştım hala devam ediyorum memnunum da ama siz yine de nedenini öğrenin belki anlaşmalı markayı önermişte olabilir farklı bi nedende olabilir
192535 Ben kullanıyorum 23haftamdayım bi sıkıntı olmadı ve çok memnunum doktorların anlaşmalı olduğu ilaçlar oluyor firmalarla ondan öle marka veriyolar sorun olacağını düşünmüyorum kaç haftalıksınız
-Gull- Burcudlgc farklı bir nedeni olduğunu düşünmüyorum neden kullanmamam gerektiğini sorduğum vakit yeterli açıklamada bulunmadı sen yinede benim yazdığımı kullan ocean’ı eşine ver o kullansın dedi
-Gull- myavocado Elbette sordum şundan dolayı kullanmanı önermiyorum demedi sadece sen yinede benim önerdiğim markayı kullan sendekini eşine ver o kullansın dedi 🤷🏻♀️
-Gull- Z_ulall ben henüz 10. haftadayım bu magnezyumu gebe kaldığımı bilmeden önce migren için kullanıyordum sonra etrafımda ki bir çok gebenin bu markayı kullandığını gördüm bir tek benim doktorum farklı bir marka söyledi sebebide pek yetersizdi
Burcudlgc -Gull- Garip olmuş biraz elinde varken neden değişmeni istedi anlamadım yine de siz bilirsiniz
-Gull- Burcudlgc evet ya kafamı çok karıştırdı başka bir doktora soracağım ilk fırsatta ama öncesinde sizlerede sormak istedim
feldspar Extramag kullanıyorum doktorum onay verdi. Sıkıntı olmaz bence kullanabilirsiniz. Doktorun yazdığı magvital magnezyum oksit formuydu, en zor kana geçen formuydu ve fayda etmedi. Buna geçtik o yüzden.
-Gull- feldspar Ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah hepimize kolay bir doğum ardından sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Dunja -Gull- Benim doktorum öncesinde magvital vermişti. Ama tadı gerçekten çok kötüydü. Midemi bulandırıyordu. Sonra doktorum extramag’ı önerdi. Bir süredir kullanıyorum.
Civciv53 -Gull- ben kullanıyorum doktorum önerdi günde 2 kullanıyordum 19. Haftada hafif vajinal ağrı hissedincs doktorum 3 doza çıkardı fakat ben riskli gebeyim serklajlıyım ve rahim ağzı yetmezliğim var. Allah bin kere razı olsun hem doktorumdan hem ilacı yapandan 30+3 deyim onun sayesinde ağrım yok önceki gebeliğimde çok çektim. İlk bir ay magnorm içmiştim doktorum devletin önerdikleri kabız yapabiliyor demişti bu daha etkili bir ilaçmış hem kasılma önlesin diye de kullanıyorum bunu
-Gull- Civciv53 kolay sağlıklı bir doğum diliyorum sana ve hepimize çok teşekkür ederim yanıtın için çok işime yaradı 💐