umrumdadegil hunilimom ay Allah aşkına komple kızgın yağ dökülmüş sanki of😂 el kitapçığı yapmak lazım yenilebilir yenilmez diye😂
Tugbacim34 @umrumdadegil saçma değil ama kanaması varken buraya yazanlara ayrı kıl oluyorum ben, kanaman başlamış yada kanama olmuş, sen buraya yazıyorsun. Nasıl akıl mantık hala çözemedim
umrumdadegil Tugbacim34 hayır bir de doktora git acile git diyorsun gidemem diyor e napalım biz mi tedavi edelim burdan ablacım yıldım bunlardan😩
umrumdadegil myavocado ay evet neden değişsin yani kesin dediyse doktor daha iyi bilir heralde karnından bebeği görmüyoruz heralde kimsenin 🤣 evet o var bi de kanaması var mesela napayım diyor biri de akıl veriyor progestan al kullan bişey olmaz 🤦🏻♀️
Tutaste_ myavocado onu bende gördüm yok ben xr e girdim röntgen e girdim ilaç içtim bişey olmadı valla elimi telefondan sokup Bi çakmak istiyorum onlara 😀😀😀 nasıl Bi kafadır o kızda içce yapsa onun vebalini nasıl alacaklar yav allahtan korkup kuldanda utanmıyorlar 😀
myavocado umrumdadegil Tugbacim34 kesinlikle ya kanamam durmuyor, ama eşim uyuyor acile gidemem uyandırmak istemedim 😡 e biz ne diyelim sana buradan
Tugbacim34 @umrumdadegil ha birde o var. Kocam yok hastahaneye gidemem diyenler de var. Bacım çocuğu yaparken yanyana olmanız lazım ama kontrollere tek başına gitsen de olur diyesim var anlayana
umrumdadegil Tugbacim34 çok acayipler ya cidden o zaman buraya yazıp bizi sinir etme 🤦🏻♀️ yapmayacaksan sorma gıcık oluyorum sövesim geliyor kendimi zor tutuyorum 🤣
Aygulalakbar_24 Ben Azerbaycanda yasiyorum Tup Bebek bizde Suni mayalanma adlanir, hep duydugum soru şu cocuk normal cocuk olurmu ya suni cocukmu yok canim bizde oyuncak bebek cikicak
Burcu-2634 umrumdadegil kadının biri yazmıştı kendisi esmer eşi esmermiş ama sarışın renkli gözlü bebeklere bakarsam bebeğim öyle olur mu diye 😂😂