umrumdadegil Evet gelsin cevaplar eğlenelim biraz 🤣 Benim aklımda bir sürü var hangisini yazsam bilemedim 🤣
kahvesever__ umrumdadegil Yemek postları Patlıcan yedim bir şey olur mu Tansiyon ölçtüm bebeğime bir şey olur mu Patates yedim bir şey olur mu Çilek yedim bir şey olur mu Erik yedim bir şey olur mu Kiraz yedim bir şey olur mu Mango 🥭 yedim bir şey olur mu
ZeynepDuru17 umrumdadegil abi hangi birini sayım ki 🤣 tobestafrullah pizza yedim bebegime bişi olmusmudur buna benzer çok şey akıl sağlığımi kaybediyorum sanki 🤣🤣
Lilaaaaaa umrumdadegil hazir saçma sorular var bana da cevap verin 😀😀 Puset icin gördüğüm 6 ay kadar kullanımı var. Oto koltuk inceleyince 0 - 36 ay yaziyor. Peki yenidogan 0 - 36 ay yazan oto koltuğunu kullanabiliyor mu yoksa öncelikli puset mi almam gerekiyor? 🙈🙈
umrumdadegil kahvesever__ of evet 😩 ay o tansiyon olayı şey mi tansiyonumu ölçtüm kolumu sıktı bebeğime bişey olmuş mudur😩 ya ne gibi bişey olabilir kolunu sıktı diye😂
BirAskMasali1323 kahvesever__ Bunlara birde Dondurma yersem bebeğim üşür mü 😂 Acı biber yedim bebeğiminde ağzı yanmışmıdır 😂😂😂 Bunları ekle en olay olanları bu ikisi olmalı 😂😂
umrumdadegil Lilaaaaaa valla bilmiyorum ki aşko 🤣 arabam olmadığı için araştırmadım hiç oto koltuğu meselesini puset almıştım ben arabaya binersem onu kullandım şuan 5 aylık benimki 😂
Burcuaydmr Lilaaaaaa canım yenidoğan otokoltukta oturamaz ki ilk etapta puset olmalı 0-36 sanırım 3 yaşına kadar demek için kullanılıyor bende net bilmiyorum tahminen 😀💙
elmaelmaelma “Sıcak çay içtikten sonra emzirirken bebeğimin ağzı yanar mı?” diye bir konu vardı😂 Bir de “ayran içsem sorun olur mu” diye 😅
irem88 umrumdadegil cinsiyet tahmini yapar mısınız demek çok saçma geliyor bana yani biz doktormuyuz yani çoğu doktor bile yanılıyorken😊
umrumdadegil irem88 valla ben yüzde 50 şansımı kullanarak kız ya da erkek diye cevap veriyorum🤣 meraktan insan napacağını bilemiyor😂
Sydaglsen umrumdadegil uzun bi süre eşine ulaşamamış bi hanfendi burdan yardım istiyordu. Kendince çare bulmaya çalışan onlarca insanın fikrini ya reddediyor ya bahane bulup ya da cevap vermiyordu. Bi yerden sonra postu okumayı bırakmıştım beni strese sokmuştu baya
umrumdadegil Sydaglsen ay evet o da geldi aklıma 🤦🏻♀️ iyiki o postu erken görmemişim yoksa sürekli girer çıkardım hayır 500 tane yorum olmuş bari gir yaz problem yok diye😂
esrablkbs Sydaglsen o ne oldu ki ya acaba beni de strese soktu herşeye bahane bulunca kimse de inanmadı zaten