seyma1661 Arkadaslar aranızda daha önce normal doğum yapmış olan varmı? Varsa kac kiloyla doğuma girdi
MMilamom seyma1661 ilk kızımı 3 yıl önce normal doğurdum 110 kilo ile şimdi yine hamileyim 37 haftadayım 118 kilo olmuşum dün 🤤 troid hastasıyım hastalık arkasınada saklanılmaz ama napıyım veremedim bi türlü 😞🤷🏻♀️
seyma1661 MMilamom ya bana dedi 10 kilo alacaksin yoksa normal doguramazsin 87 kilo oldum diyor bana normal doguramazsin sezaryen yapacağım seni bende istemiyorum sezaryen olmak başka doktora mı gitsem acaba
MMilamom seyma1661 daha neler tansiyon vs sorunun yoksa neden doguramayasın 🤷🏻♀️ 140 kiloda doğuranı duydum kaldı ki bu kızımıda normal bekliyoruz şuan🫠 boyunuz kaç bazen boyuda sorun ediyolarmış 🥹
zekiye_ssahin Boyunuz kaç acaba boy kilo indeksi diye bisey var sonuçta sadece kilo değil tansiyon gebelik şekerim gibi durumlar da doğum da çok önemli faktörlerden
MMilamom seyma1661 boyun gayet iyi herhangi bi saglık sorunun yoksa doğururursun bence çünkü bende 1.69 um 118 kiloyum 😘