mrserdogan12_ çok teşekkür ederim beni anladığınızı düşünüyorum biliyorum aynı evrelerden geçmişiz şükür Rabbim nasip etmiş size sağlıcakla büyütün inşallah. Bizimde taşınma durumumuz var netleşmedi henüz bende eğer taşınma işi olursa o telaşla hazırlık va koli hazırlama aynı siz gibi biraz kafam rahat eder sonrasında da yerleşme va derken bi süre geçer diyorum olur mu olmaz kı bilmiyorum ama bende sizin gibi bir sürü şey yaptım denedim adaklarım da var hatta durumu iyi olmayanlara yardım ettim erzak ne biliyim türbelerde dua ettim zikir çektim sizin gibi de düşünüyorum aynı şekilde resmen aynı şeyleri yaşamışız şu an bende öyle diyorum Allahım madem olmayacak veya sen beni bişeyden koruyorsun bu hayırsız bisey belki de benim için belki sağlıklı olmayacak belki düşük yapıp canım daha çok yanacak belki bana bisey olacak farklı düşünceler sen madem nasip olmuyor bari aklımdan sil at kalbimden sil at diye yalvarıyorum inşallah dualarımdan birinden biri kabul olur kabusa döndü çünkü hayatım evime odaklanamıyorum hayatıma odaklanamıuorum inşallah bir mucizede benim için olur bende pek olacağını düşünmüyorum bu saatten sonra ama bir umut işte umarım rahatlatabilirim kendimi diyetisyenle de çalıştım olmadı dediğiniz gibi açamadılar şunlar bunlar yaban mersinleri çiğ kuruyemişler tatlılardan uzak durdum artık yoruldum akışına bırakmak en sağlıklısı becerebilirsem inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen sizin yolunuzdan geçmiş bir arkadaşınız olarak 🌸