Fbd Efsanem hastane veriyor canım kabı lavoboda Halledip tekrar labaratuara götürüyorsun yönlendirir onlar seni
BeyzZaA Efsanem ben bi tek kan idrar tahlili yaptırdım doktorlar bana virüs için filan bişeyler demedi neki bu testler
Myhoney BeyzZaA verdigin idrardan kandan bakmıstır belki.gebelik rutin testler diye geciyor.hepatitten kızamığa kadar bakıyor
Efsanem BeyzZaA Verdiyin kanin icerisinsen kendileri aliyolar zaten ama doktor sana hangi tahlillerin yapilacagini yazib vermeli en az 10 tane yahlil istiyor icerisinde zaten o virusler icin de bakiliyor
Myhoney Efsanem hıı ozaman ayrı tabi..keske gecirktirmeseniz ama yapcak bişey yok.eliniz bollaşınca yaptırırsınız.dr una sorman daha mantıklı.
Efsanem Myhoney Kismet Allaha dua ediyorum hep bi sey olmasin die ilk bebeyim InsAllah olmaz yarin hall etmeye calisicam hepsini bizde farkli oluyo da Turkiyede zormus biraz
Myhoney Efsanem benim ssk da bi problem vardı..para verdirerek yaptırdım tahlilleri..150 200 tl gibi bişey tuutu hepsi.yaklasık 10 12 test vardı.bütün devlet hastanelerinde aynı tursr olmalı
Efsanem Myhoney Bende Tsh,Kanin umumi tahlili, ve trioid bakildi sagliq ocaginda bazilari kaldi onlar da devlet de senin yaptirdigin kadar para tutarsa iyi olur ama doktor bana 500.600 den fazla tutar dedi onun icin vaktinde yaptiramadim gecikdirdim