zamloss123 Minikannsi 35+1 1 haftadır iyice zorlanmaya başladım ayakta durunca bacaklarım güçsüzleşiyor gibi oluyor, gece asla uyuyamıyorum, kafası tam midemin altında nefes aldırmıyor ellerim ayaklarım uyuşmaya şişmeye başladı doğurmak istiyoruumm 😂
zeliskya Minikannsi cok zor seyler yaşanıyor maalesef 😅😅 35+3 ikizlere hamileyim kalçam kasıklarım karnım herrr yerim ağrıyo cok yorgun hissediyorum kendimi bi an önce doğurmak istiyorum Allah herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🌸🙏
Altin Minikannsi bence yerleri daralıyor ondan oluyor sabah ilk uyandığımda karnıma dokunuyorum, benimle birlikte uyanıyor. Yan yattığım için dokunduğunda kolumu bacağı mı hissediyorum😀 yani endişelenmeyin.
Ezomommy Minikannsi günümüz aynı nefesim kesiliyor bebek bazen kendini çok topluyor uykusuzluk bazen mide yanması ve vajinada baskı ağrı
Gul-5757 Minikannsi neredeyse 5 sene olacak kim bilir kaç yüz doğum yaptırdım inanın vücudumuz mükemmel işliyor o bebeği bir hücre iken her şeyi tam yaşayabilecek bir insan haline getiriyor ve kusursuz çalışıyor doğum için de aylar öncesinden kusursuz bir hazırlık başlatıyor her şey yolunda ise normal doğum mükemmel bişey bence hiç korkmayın anneler çok uzun yollardan gelmek için aylardır hazırlanıyor bebişiniz ✨sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle 🌸
Mfs Smeye ayni haftadayiz dun doktor kontrolünde sordum gayet normal korkacak bir durum olmadigini soyledi doktorum