Bitki çayları söylenenin aksine içilebilir ama en fazla bir iki bardak ( Bu konuyu özellikle doktoruma sormuştum). Ve bazı bitki çayları bir iki bardaktan da fazla rahatlıkla tüketilebilir. Araştır derim ( Papatya vs gibi) Riskli gebeliğin yoksa cinsel ilişkiden korkma, soğuma. İlk 3 ay folik asit kullanımına dikkat et. Piyasanın en iyisi Solgar’ın folatı. Folat folik asitin parçalanmış halidir, daha etkili. (Antrenör bilgim ve doktor bilgisinde rahatlıkla en etkilisi olduğunu söyleyebilirim) 3. aydan sonra göğüs, karın, bel, kalça, basenini nemlendirmeye bak. Ağır kaldırmak, bir yere uzanmak konusunda aşırı titiz olma, vücudunu tanı. Benim spor geçmişim olduğu için bu konuda çok titiz davranmaya gerek duymadım. Gidip de deli gibi ağırlık kaldır da demiyorum ama insanlar çok abartıyor genellikle bunu unutma. Bir yere uzanmak bir sıkıntı yaratmaz ayrıca. Vücudunu tanımak çok önemli. Bu konuyu kendine göre düşünmelisin. Kimisi de bir şey kaldırmayı bırak yataktan kalkmamalı. O yüzden doktor takiplerini iyi yap. Merak ettiklerini sorabilirsin 💕