10 Haziran’da 15 20 dakikada bir gelen sancılarım başladı acile gittim ve hiç açılmam olmadığını öğrendim eve gönderildim ertesi gün geceden sancılarım 7 5 dakikada bire düşmeye başladı belimden karnıma vuran sancılarım vardı ve bütün gece uyuyamadım sabah olduğunda saat 13.30da tekrar hastaneye gittim ve 5cm açılmam olduğunu öğrendim nst’nin ardından yatış verdiler 2saat sonra tekrar kontrol ettiler ve açılmam hiç ilerlememişti saat 16.30 gibi doğumhaneye indirildim ve sancılı sürecim başlamış oldu saat 6 gibi açılmam 7cm’e ulaştı suyumu patlattılar ve 8cm oldu iki kere damar yolundan sancı arttırıcı ilaç verdiler artık çok zorlanmaya başlamıştım ağlayıp yalvarıyodum sezeryana alın beni diye ama devlet hastanesi olduğu için ve açılmam iyi ilerlediği için kabul etmediler saat gece 12 de açılmam tam 10cm’e ulaştı yere yeşil örtü örtüp sancın geldikçe otur ıkın dediler o kadar zordu ki ağlayıp doğuramayacağımı düşünmeye başlamıştım sonra beni sedyeye aldılar bebeğin saçlarını görüyoruz dedi ebe 4 5 ıkınmada 12 haziran gece 00.50′de oğlum doğdu. Çok şükür sağlıklı şuan yanımda 🥰 ilk doğumumdu ve benim için çok zorluydu sürekli alttan parmaklamaları muayene etmeleri bende travma oldu iki gün neredeyse uykumdan parmaklamalarıyla uyandım sıçrayarak birde doğumum 12 saat sürmesi de beni çok yordu. Çok fazla iç dış dikişim var. Bu hikayede benim için tek pozitif şey bebeğimin sağ sağlim dünyaya gelmesi oldu 🤗 şimdi herşey geçti gitti kucağımda sağlıklı ya şükürler olsun cefasını çok ağrılı acılı çektim ama şuan sefasını sürüyorum. Allah herkese çok çok pozitif kolay su gibi kolay doğumlar nasip etsin 🌹