haticeinci Kızlar 31 haftalık gebeyim bileziğim çıkmıyor şampuan yaptım çorap yaptım krem yaptım fayda etmiyor nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
myavocado haticeinci kuyumcuya gidin en iyisi belki farklı bir yontemleri vardır, en kötü keserler bileziği o şekilde çıkarırlar 🤷
biranne__ haticeinci keşke önceden çıkaraydınız biraz zor olucaktır şimdi kuyumcuya danışın isterseniz keserlersede tekrar bilezik alırsınız parasıyla bilezikle yaşayamazsınız daha çok şişerse kötü olur çünkü
Merymytm haticeinci 😂😂 gülüyorum yanlış anlamayın çünkü aynısı oldu bilezik takan birisi değilim eşimin köyüne geliyoruz diye taktım şimdi çıkaramıyorum kaldı kolumda 10 günde çok fazla ödemim oldu yolculuktan dolayı
Eminetuna6 Çok mu tuzlu yiyiyorsunuz, sıfır tuzla yeseniz bir kaç gün belki ödeminiz gider ben çok tuzlu yemediğim halde şişiyor sıfır tuzlu yiyince iniyor mesela
haticeinci Merymytm ben çıkardım valla 😂😂😂ince çorap ile annemle zorladım biraz ama çıktı kuyumcu tek çare kesmek dedi ama annem çıkardı çorabı çektikçe etimi ben kendime doğru çektim 😂😂😂