tezel-3 Kızlar 2 gündür içiyorum çok bulantılarım var diye gece uyumadan 11-12 gibi içip uyuyorum sabah gözlerimi zor açıyorum zaten hamilelikten dolayı uykulu geziyorum üstüne prilamın yan etkisi uyku yaptı ve uyumazsam bayılıcam resmen duramıyorum gözlerim kapanıyor her yerim uyuşuk gibi oluyor benim 2.5 yaşında kızım var her dakika uyumam mümkün değil bu uykudan nasıl kurtulucam ne iyi gelir günde resmen 12 saatten fazla uyuyorum
gzm_42 tezel-3 bende kullandım 2 ay ama o 2 ay sallana sallana dolaştım nere kafayı koysam uyuyordum kayınvalidem ve eşim baktı cocuga genellikle hiç dermanım kalmamıştı sürekli uyuyordum ama bulantılarım geçince bıraktım umarım sizinkide hemen geçer
BabyAta tezel-3 ilacı bırakmaktan başka çaresi yok. İlacı içtiğim sure boyunca öğlen 12 1 de yataktan zor kalkıyordum. Erken kalkmak zorunda olduğum sabahlarda yataktan beni kazımalari gerekiyordu 😂
M-Urass_Mom tezel-3 Maalesef yan etkisi böyle. Geceleri kullanılması öneriliyor bu yüzden dediğiniz gibi. İlk trimesterdaysanız ekstra uyku yapması çok normal. Uykuya teslim olmanızı tavsiye ederim. 2. trimesterda enerji patlaması yaşayıp telafi ediyorsunuz 😂
yesimmisey tezel-3 bende dün akşam yatmadan önce içtim sabah yarım saat gözümü açamadım 2,5 yaşında oğlum var, içmesem midem bulantım bitmedi 19 haftalık oldu, içsem uyku anlamadım ne yapıcam
tezel-3 gzm_42 hadi ya bırakana kadar devam ediyor yani eşim çalışıyor ki bide öyle zamansız geliyor ki uyku isteği bilmiyorum napıcam ya
gzm_42 tezel-3 evet devam etti canım malesef ki çocuğu uyutup sizde yatin canım veya çocuğa oyanalanacak birşeyler koy ona göre sende yanında dinlen