Ask1907FB petunya55 bence alakası yok benim ikisinin de cinsiyeti aynı ama hamilelikleri birbirinden bağımsız
Leylaaaaa petunya55 sanmıyorum. Benim de ilk düşüğüm oldu, sonra oğlum doğdu, şimdi 30 haftalık hamileyim yine erkek
petunya55 _Mother_ mantıklı bencede örüntü diye düşündüm. İnşallah saglıkls gelir yavrunuz insan olmayanı istiyor gerçekten😍☺
petunya55 bebisliozlem belki düşen erkek idi bu kız oldu acaba öyle birşey var mı allahım hayırlısı versin sağlıkla büyütün inşallah 😇
petunya55 aysee1234 yaaa tez değilde fikir sormak istedim 😄 Allâh bagışlasın inşallah hepsi birbirinden farklı mı geçmişti🥲
hepoyleolurzaten__ petunya55 😂 Üç oğlum var şuan ikizlere hamileyim bir kızım bir oğlum olucak ikiz olmasaydı kesin yine erkek olurdu
petunya55 Mac99 bakış açınıza saygı duyuyorum ama yanlış anlıyorsunuz ne demek istediğimi . Bilimsel yönünü sormak istedim ben lafı yanliş yerlere çekmeyin dua hesabı size verecek değilim etmediğimden ne kadar eminsiniz
petunya55 Msydn6 amin inşallah herşey nasip sadece ihtimallerini merak etmiştim😇😇🥰doğru bir örnek verdiniz ne olırsa olsun olucagından demek 😄
petunya55 Aysell47 ya bende farklı geçirince merak etmiştim demekki hurafa herşey gen 😏😃😃sağlıkla gelsin inşallah
Aysell47 petunya55 amin amin hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻evet bende ilk başlar da farklı olunca dedim bu farklı herhalde ama öyle değilmiş 😂
petunya55 Cennet-polat yaa denk geldi demek ay ümitleniyorum böyle şeylerde duyınca nasip tabikide insan merak ediyor sağlıklı olsunlar da inşallah adınıza çok sevindim😍😇
petunya55 14022024 ya ahahah gerçekten eşiniz çok doğru demiş ve farkında demekki inşallah herşey sizin için çok güzel olur 😄2 erkeğinde Emin’im farklı güzellikleri vardır 😊😍
petunya55 Cylnrcp1410 bende de öyle şuan belirtiler aynı ama banada hurafa gibi geliyor 😄her hamilelik demekki kendine has. fikirlerinizi merak ettim🥰teşekkür ederim