Cutemomy turkan403 benimde buna benzer çıktı. Adet gecikmesi in 3. Günü. Küçükte olsa bir umut taşımak çok güzel bir his. Inanki test yapmaya korkuyorum. Bence 2. Çizgi umut vadeden bir çizgi. Senin testinide çok merak ediyorum.
Cutemomy turkan403 ben pazartesi Dr kontrolüne de gideceğim. Bu kadar geç adet olmak hiç normal değil
turkan403 prens_prenses_annesi 11aylik kızım var 9ayliken ilk reglmi oldm çok güzel geldi hata ikinci reglmi goremdm masist olmştum kızım da süten kesildi acaba bunalrdan kaynaklı olabilir mi ilk kızımda böyle bişey olmazdı hiç
turkan403 Cutemomy test yaptnz mi hiç bu sene kimi görsem gecikme şikayet var havadan mi mevsimsel mi anlmdm
Cutemomy turkan403 gecikmenin 3. Günü yaptım negatif. Sadece Kaset testte kuruma çizgisi vardı. O kadar
turkan403 Cutemomy 🤷🏼♀️ztn kuruma çizgisi degl mi bizi tribe koyan en güzeli kan hayırlısı olsun canım senin ilk mi
Dsedakurt turkan403 evet silik bi şekilde çıkmış gördüm bende biraz daha bekle türkan tekrar dene bence testi var gibi bişeyler 😂
turkan403 Dsedakurt sonradan çıkmadı onu napicaz soğan suyu yaptım artık 🤦🏼♀️🤣yoktur bence. Tükendim belirsizlikten