krcbusraa 8 temmuza gün verildi eğer öncesinde aksi bir durum olmazsa bakalım. Nasıl geçecek günler derken şimdi aynı bedende son günlerimiz. Hemofili hastasıyım korkularım var ama inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
krcbusraa Tugcebngl inşallah benim rahatsızlığım olduğu için Allah korusun erken doğum riskine karşılık ilaçlarım falan hazırlandı ama vakti 8 temmuz şuanlık. Genel mi olacak bende genelden korkuyorum şuan.
Tugcebngl krcbusraa Benimde sıkıntım var malesef doğum başlamadan alınması lazım ben genel olucam ilkinde epidural oldum panik atak geçirince hemen genele çevirdiler bunda mecbur genel olucak ama yinede genel isterdim sorun olmasaydıda
krcbusraa Tugcebngl bende genelden korkuyorum daha öncede anestezi aldım kusarak atıyorum kusmak korkutuyor dikişlerle, ağrıyla uyanıyorsun diyorlar birde
Birmadamm66 krcbusraa bende 10 gün önce doğum yaptım genel aldım kusarak attım anesteziyi zor oldu biraz
krcbusraa Birmadamm66 bende daha önce ameliyatlarım oldu hep kusarak attım ama bu sefer karın bölgesinde dikiş öğürürken ağrı olur illa
3324- Benim de bu çarşamba 39. Haftada sezeryana alacak bende trombosit değeri düşüklüğü var genel anestezi alırsın mecbur dedi doktor anesteziden çok korkuyorum