sallyt Kızlar 29+2yim hastane çantası ve bebeğin kıyafetleri ne zaman yıkanıp ütülenmeli şimdiden başlasam çok erken olur gibi geliyor tekrardan yıkamak ütülemek zorunda kalır mıyım bilemiyorum varsa yapılacaklarla ilgili tavsiyeniz bekliyorum🌸🤰🏻
Senmsii sallyt Yengem ebe bana 32. Haftada hastane çantam hazır olmalı demişti bende o hafta herşeyi hazırlamıştım.
FyA sallyt 32de komple bayram temizliği ve çocugun odasının temizliği ni yaptık kıyafetleri yıkadık ütüledik şuan bi hastane çantam hazrlanıcak bi iki eksik var
Efnan-77 sallyt 33 de falan hazırla bence temizliğinide, 35 haftada yap herhangi bi dopum riskin vs yoksa ben öyle yapıcam inşallah
Buseirgit sallyt 33. Haftadayım ben dün başladım yıkamaya bugün de ütü yapıp çantamı hazırlıycam inşallah
Crnsln sallyt ben 34 de falan hazırladım yıkadım ütüledim ama çok zor oluyor halin kalmıyor annemler geldi yaptı. bence 30-32 de hazırla sen çünkü ileriki haftalar da takatin kalmıyor ya da eksiklik çıkıyor o yüzden çantanı kapatamıyorsun falan. Bende erken erken demiştim keşke yapsaymışım gücüm varken :)