Booksandcats Haftaya kadar kendi kilo göbeğim vardı sadece 20den sonra birden hamile görünmeye başladım kişiden kişiye değişiyor bebişiniz sağlıklı olsun gerisi önemli değil çevreyi dinlemeyin herkesin bir lafı var 🫠madem bu kadar biliyorsunuz bir tane de siz doğurun diyorum geçiyorum artık 😅
Bebekgeliyorgeldi Booksandcats ahhahahahahahaahah cok iyi😂😂 pekiilk 3 ayda siz ne kadar kg aldiniz ben 1 kg en fazla 1.5 kg aldim normal mi ki
Bebekgeliyorgeldi Sude22 peki ilk 3 aykg aliminiz nasildi ilk haftalar kg almistim odem toplamistim o odemler gitti syan 3 ayda 1 kg anca almisim normal mi acaba
Sude22 Bebekgeliyorgeldi benim çok bulantı kusmam oldu ilk 4 ay kilo verdim almadım zaten hamile kalmadan zayıftım 4.aydan sonra verdiğim kiloları geri aldım emin ol çok kilo almak iyi değil bebeğin alsın yeterli
Booksandcats Bebekgeliyorgeldi hiç hatırlamıyorum ne kadar kilo aldığımı ama sanırım sizin söylediğiniz gibiydim ben de 20yi geçtikten sonra kilo almaya başladım
Bebekgeliyorgeldi Sude22 cok tesekkur ederim rahatlattiniz beni😍😍😍 internetten bakinca ilk 3 ay 3 4kg alinir yaziyo o da bana cok fazla geldi ilk 3 ay daha bebegin agirligi yokken 3 4 kg ne biliyim yani
Bebekgeliyorgeldi Silacavdar yaaaaa o zaman nem 13 haftada gereksiz telaslanmisim😂😂 skn aylar birden buyuyo da diyorlar
Hatceninblog Bebekgeliyorgeldi ben 21+5 im hiç kilo almadım ve daha karnım da çıkmadı önceden vardı biraz yemek yiyince çok az belirginleşiyor benim de anlaşılmıyor hamile olduğum😂
Bebekgeliyorgeldi Hatceninblog aynen bazen elim yatarken karnima gidiyo bi bakiyor8m cok sis bi elim gidiyo cok az bi gobek var sasiriyorum bende🤣
2727dfne Bebekgeliyorgeldi iç karnın geniştir benim arkadaşım 96 kilyola hamile kalmasına rağmen o 22 haftalık ben 12 haftalıgm benim karnım daha büyük onunki yok gibi göbekle bebegin alakası yok
Bebekgeliyorgeldi 2727dfne anneme sordum been tek yumurta ikiziyim sizdeylen bile kimse ikiz olduguna inanmiyordu dedi belkide genetiktir ikiz hamilelikte toplam 12 kg almis heralde anneme benzicem 😂
Hatceninblog Bebekgeliyorgeldi ve iç karnın olabilir annemde de böyleymiş yazmışsın genetik bazı şeyler, 13. Hafta için hele çok erken hiç panik yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🫶🏻