Fatu Kızlar İstanbul’da devlette detaylı ultrason çektiren varmı yardımcı olurmusunz hastane hakknda hangi hastanede var acba
Rabia_36 Fatu cam sakurada var Sadi konukga var ama ben randevu bulamadım devlette bulmak zor ailemin yanına Ankara’ya gelince burda ki devlet Hastanesi’ne gitmistim detaylı için özeller çok pahalı
Semra57 Fatu zeynep kamilde ve pendik eğitim araştırmada yapıyorlar. Zeynep kamildeki için mhrsden randevu alabilirsiniz ama eğitim araştırmada için ince kadın doğumdan randevu alacaksınız onlar boşluk varsa size detaylı ultrason için randevu veriyorlar
qusel Fatu Zeynep kamilde var bende dünden beri ozellere fiyata bakıyorum ama çok pahalı cam sukarada var bide ama randevu yok
qusel Fatu ben şimdi Pendik eğitim araştırmadan normal kaidn doğuma aldım inşallah yer vardır detaylı için bı bak cnm boşluk var
qusel Semra57 bende pendige aldım şimdi ama gittiğimde 20+3 olcak umarım boşluk vardır hemen veiryorlar mi biliyormusunuz
Rabia_36 Fatu rica ederim tabi ilk oncelikle kadın doğum dan yeşil alan actirmaniz lazım detaylı için daha sonra MHRS den bakınca randevu görebilirsiniz inşallah
qusel Fatu evet ben daha önce burda okumustum yonlendiriyormus ancak erken almakta fayda varmış yer olmuyormuş
odtz Fatu ben çam sakura da cektirdimm hocalar cok tatlı ama tecrübeli değiller özele gittim prof dr recep has
Bhraydn2708 odtz prof dr cihan Çetin veya doç dr Salim sezer hakkında bilgisi olan var mı yada giden detaylı ultrason için