Sivrizmuxbka Kız bebek erken gelir erkek bebek geç gelir derler doğrumu sizce ? Benim bu ikinci gebeliğim kızım 36haftalikda doğmuş du şimdi 35 haftalık hamileyim kız bebeğim bu ne zaman gelecek bklm
iremd-1798 Sivrizmuxbka normalde erkek bebek geç gelirmiş ama günümüze göre bu süreçte değişti bence oğlu olup erken doğum yapan kız olup 41 i gören var 😅 benim ilk kızım 35+5 te doğdu 🥹 ikinci kızımı bekliyorum 37+1 oldu daha tık yok 🥹
Mer3459 Sivrizmuxbka arkadaşım dün doğum yaptı kızını 41 +3 ben 37+1 açılmam var sancımda bugün yarın gelecekgibi ben pek inanmıyorum erkeğin geç kızın erken olduğuna
seymaa7 Sivrizmuxbka ben bu tezi çürüttüm ya😂Oğlum 26.haftada gelmeye çalıştı 1 cm açılmam vardı ama çok şükür zorlaya zorlaya tuttuk 39+6da doğdu🥰
Sivrizmuxbka Adlaksy ELiya Kontes001 iremd-1798 Mer3459 Ladyss seymaa7 Bende pek inanmıyorum böyle seylerede bilmiyorum ama 😃 şimdi 35haftalik hamileyim gece yatarken vajinal ağrıları fln başladı karnimda da adet olcakmisim gibi gobegim in altin da yürüyünce ağrı lar oluyor gelcekmis gibi hissediyorum 😃😃
ELiya Bana da öyle demişlerdi erken gelir kızlar diye ama kızım 40+6 da zorla sezeryanla getirmiştik gelmeye daha hiç niyeti yoktu ☺️
Ladyss Sivrizmuxbka yorulunca da ağrı oluyor bir ara benimde sürekli ağrım oluyodu yalancı sancıymış meğer 🥲 Ben de inanmıyorum öyle şeylere her bebek farklı
Adlaksy Sivrizmuxbka evet ya ayağa kalkınca benimde göbeğimin alt kısmı çok ağırlaşıyor gibi ve ağrıyor
iremd-1798 Sivrizmuxbka aynı durumdayız canım 37+1 deyim bende vajinal ağrı bayadır vardı şimdi oturup ayağa kalkayım dehşet ağrı acı oluyor 😅 ve göbeğimi de taşıyamadığım için ağrım oluyor 😅 geçecek az kaldı evlatlarımıza bir kavuşalım ❤️
Selma2412- Sivrizmuxbka bilemiyorum ki canım bunun degıstıgını söylüyorlar ama benim oğlum da 40+3 te doğdu
Adlaksy Ladyss benim arkadaşım 37 haftalıkken doğum yaptı ve erkekti yani şuan bende 37 haftalık hamileyim ve benimde erkek ama şuan tık yok😂
Zeyyno_ Sivrizmuxbka Benm kizim 39+6da doğdu bu gebeligimde Erkek 31haftaligiz bakalım ne zaman gelecek 🌺