ozgeerkan73 Sorum belli bana yardımcı olun lütfen, normal doğum yaptım dün ve oglum aç sütüm gelmedi ne yapmam lazım bana yardımcı olun
Kardelenlinam ozgeerkan73 sütünüz gelmese bile emzirmeye çalışın ki süt damarlarınız açılsın bebiş çektikte ger merak etmeyn doktorum öyle söylemişti
elif475475 ozgeerkan73 öncelikle yok yoku çeker. Su düşünceden ve kelimelerden hep uzak durun. Bebeğinizi kimsenin olmadığı yerde ten tene emzirin, hiçbir şey düşünmeyin. Sonra birini emzirirken ötekinden aktığını bile göreceksiniz. Çünkü emzirmenin ilacı pozitif olmak uyuyup dinlenmek ve bolca bebeğe sarılmak 🙃 bakın hepsi bedava ama asla odanıza yanınıza birini almayın eşinizden başka. Çünkü insanlar sizden daha masum olamıyor. O yüzden tek olmanız en rahatı
Demirhan23 Bestlak damla bende işe yaramıştı. Ilık duş. Bebeğe de aç kalmasın diye şırınga ile mama verdik
Tugcebngl ozgeerkan73 vitamalt içeceği alın eczaneden getirtebilirsin internetten alabilirsin 2 gün sütüm gelmedi anneme kardeşim doğduğunda doktoru söylemiş annemde bana aldırdı hemen 1 şişede inmişti sütüm şimdi 2. Doğurucam stokladım doğumdan 2 gün önce içmeye başlıcam
maman-es Su torbasına ılık su koyup omzunuzdan göğsünüze doğru kompres yapabilirsiniz, bol sütlü, az gazlı günleriniz olsun 🤗🌷