Buse344161 Yatakta dönerken bacak aralarım çok acıyor bazen kıtlıyor öyle olunca korkuyorum birşey olur diye yada doğururum diye😃 34. Haftamdayım yaşayan varmı
Alparslanmom__ Buse344161 bende 33 haftalık hamileyim benimde kramp giriyor bacağıma ya anlatamam size nasl bir acı neden öyle oluyor ki
[silindi] Buse344161 yorulduğum günler çokça muzdarip olduğum bir durum, yürürken falan da acıyor hatta ve doktora bunu tarif etmeye çalıştığım zaman bana magnezyum yazmıştı 😅 şimdi 34.haftadayım artık yorulmasam da dönerken zorlanıyorum
Bendiyebiri_ Buse344161 24 haftsligiz bende yaşıyorum o sorunu doktorum magnezyum falan verdi ama hala aynı
Dlkgznfr Ben inanılmaz şekilde gecede neredeyse 4-5 defa yaşıyorum 37. Haftadayım doktoruma soracağım bu hafta
Buse344161 Dlkgznfr senin son haftaların artık sen daha yakınlaşmışsın bana göre doğuma normal sanırım bu durum ama sen yinede sor . Bende soracağım haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek🤷♀️
Buse344161 Alparslanmom__ benimde kramp giriyor 3 gündür acıyor kramp giren bacağım magnezyumum bitti yine yazdırıcam doktorunuza söyleyin magnezyum verir. Geçirirmi bilmem artık doğuma yaklaşıyoruz çoğu kişide oluyor kramp
Buse344161 [silindi] bende çok zorlanıyorum 36 37 38 gibi haftaları düşünemiyorum nasıl olurum bazen eşim itekliyo öyle dönüyorum yatakta😂
Buse344161 DenizRoni Allah yardımcımız olsun 🙏 sizin az kalmış darısı bana keşke 38 de olup yaşasam zaten 38 hafta içerisin de doğumum var 😃 doğurana kadar 4 hafta nasıl geçicek böyle ağrılı sızılı bilmiyorum
[silindi] Buse344161 sesli güldüm, aynı durumdayız 😄 muhtemelen panda gibi yuvarlanarak gideriz. Karnım tepeye doğru kasılıyor diğer türlü zor oluyor
Buse344161 Bendiyebiri_ bi ağrım bişeyim olsun hemen magnezyum veriyordu doktorum bazısında işe yarıyor sanırım ama bende de yaramıyor magnezyum 🤷♀️
[silindi] Bendiyebiri_ evet maalesef magnezyumun geçirdiği bir şey değil. Oradaki kaslar, kemikler doğuma hazırlığa başladığı için devam edecek ve çalıştırdıkça (ev işi, yürüyüş, merdiven vs) daha çok artıyor
sedef_kayakrts Bendiyebiri_ benim de 24 de başladı 2 tane almaya başladım öyle geçti 1 tane alıyorsan 2 ye Yükselt doktoruna sorup
DenizRoni Buse344161 Amin🙏Valla bende belirti falan yok sadece kasıklarda ve vajina da ağrı oluyor sancıyı hissetmiyorum çok sevdi yerini bebeğim gelmek istemiyor ☺️
Bendiyebiri_ [silindi] aynen hemde benim ikinci gebeliğim bir oğlum var oda zorluyor pek dinlenme şansım yok sureklide ayakta duruyorum