Minikbiranne35 Kızlar son bir haftadır acayip sertleşme var karnımda taş gibi yani dokunuyorum bebeğin uvuzlarını hissediyorum benim gibi olan var mı aranızda bu bir doğum belirtisi mi karnım taş gibi oluyo
M-Urass_Mom Minikbiranne35 Yok valla anlıyorum karnım top gibi oluyor ve eli ayağı omzu bir şeyleri elime geliyor benim de. Normal eski sertleşmeleri gibi değil ve geçmiyor da hani. Bugün tüm gün boyunca bu şekildeydim. Rahatsızlık veriyor
Minikbiranne35 M-Urass_Mom aynen aynen tam oalrak anlattığım o ama daha 26 haftalıksınız miniğiniz hemen gelmeain gerçekten bu bir doğum belirtisiyse
M-Urass_Mom Minikbiranne35 Hayır hayır şu an için doğum belirtisi değil. İçim rahat. Rahim ve bebeğin büyümesiyle ilgili. İnsanlar her şeyi hemen doğum belirtisine bağlamayı çok seviyor 😂
Minikbiranne35 Miniktosbaa çok sık sık yani top gibi taş oluyor hareketleri de fazla yok ne yapmalıyım bilmiyorum kontrol günüm salı günü
Minikbiranne35 Kalbimxkk23 şuan bi kasılmam vsr ama bilmiyorum 39 haftalık gelmrk istemeyen bir oğlum olacak
Ladyss Minikbiranne35 benim de dün gece 2 saat boyunca düzenli kasılmam oldu gece artar dedim artmadı yine gelemedi 39+1 olduk
Kalbimxkk23 Minikbiranne35 ben hep ağrım sancılarım olurdu 31 den bu yana şuanda tık yok ne ağrı ne kasılma var okadar ağrıya sancıyla hiç acilmam yok tu