Fundaaaaa Myila Efnan ve Eflin anlam olarak hoşuma gitti bugün öğreneceğiz inşallah eğer kız ise Açelya yada Afra Nil hoşumuza gitti ortak beğendiğimiz isimler bunlar benim isteğim parla’ydı ama babası beğenmedi 😂
Berfin3 Ya bütün isimler aynı tuhaflikta Sanki bı tek bana mı öyle geliyor. İçime sinen hiç bir isim bulamıyorum 🥲
BirAskMasali1323 Berfin3 Al benden de o kadar işte tamda bu olmalı diyebileceğim isimi bulamıyorum yada içime sinmiyo hiçbiri 😖
yokusbebek Myila Kızımız olsaydı İnci ya da Bade koymayi düşünüyorduk. Ama erkek bebiş bekliyoruz şimdi 🌸
Gizem1992 yokusbebek bende BADE ismini çok begenıyorm ama koyulmaması gereken isimlerdenmiş içki demekmiş 🙄
cLearQueen Benim kızımın adı ‘Duru’ olcak 5 yıl öncesinden belliydi 😌 ama beğendigim diger isimler ‘ İnci Parla Gökçe Ecre Işıl ’
ikibaloglanannesi -Aymira -Aybüke -Ayza -Ayliz -Aylin -Aybike (16.5 oğlumun adı Kutay olduğu için ileride kızım olursa ona da ay’lardan gideceğim için size bu şekilde önerebilirim anca🙃) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰