Minikbiranne35 Kızlar 39.haftaya giriş yaptık erkek bebeğine hamileyim doğurmak istiyorum ama yok gelmiyor bu aralar karnım çok sertleşiyo taş gibi oluyo bide gece ağrılarım başlıyor sizde son güncellemeler neler
Adlaksy Minikbiranne35 benim bebiş de erkek 37 olduk bizde biran önce doğsun istiyorum gerçekten çok bunaldım ilk gebeliğim çok fazla kilo da aldım inanır mısın erken doğsun diye sezeryan bile düşündüm sonra ne diyorum ben dedim kendi kendime ve erkek bebekler kıza göre daha geç doğuyormuş beklicez başka çaremiz yok 🥺
Sinem_klc Minikbiranne35 Erkek bebekler gelmemeye yemin etmiş gibiler bizim bebis de erkek ve 39+4olduk tık yok beyefendinin keyfi içeride iyi 😀 Ekstra boğaz ağrısı öksürük var bir haftadir ciğerlerim yerinden çıkacak resmen öksürükdükçe karnım iyice kasılıyor ama ona rağmen bebek gelmemekte ısrarcı 🤦🏻♀️
sariniz13 Minikbiranne35 38+2 popomdan sürekli ağrı giriyor kasıklarıma yayılıyor erkek çocuğunda böyle olurmuş sürekli büyük tuvaletime çıkıyorum artık içim temizlendi 😂😂 sıcaklardan da perişan oldum ayaklarım davul gibi hiç bişey yapmak gelmiyor içimden karnım sürekli sertleşiyor sürekli yani 1.5 parmakta açıklığım vardı geçen hafta ama sancı yok
Minikbiranne35 Adlaksy 37 iyi günler gözün 39 görürse gözünü korkutmak istemem bu sıcaklarda çok kötü
Adlaksy Minikbiranne35 ay demeee 🥺🥺 hava sıcak diye ağladım resmen eşim klima aldı o derece kötü hissediyorum
Sarehifa @Minikbiranne35 bende 38+4 oldum ikinci gebeliğim ne zaman gelir bende bilmiyorum diğer kızımda 40+3 de kucağıma almıştım bunda bu kadar gitsin istemiyorum çok zorlanıyorum 🥵
Sinem_klc Adlaksy bende resmen ağlıyorum sıcaklardan 🥲 Allahın izniyle bu hafta bizde klima almayı düşünüyoruz klimasız çekilmez bu sıcaklar 39+4uz ne ben daha fazla çekebilirim ne de bebis doğduktan sonra çeker diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
Tansusercan Adlaksy bende her gece aglıyorum resmen esimde benimle birlikte hamilelikyasiyor uyuyamiyorum onuda uyutmuyorum ama eoimde degil agri bi yandan sicak bi yandan
Tansusercan 38 haftaligiz bizde ve dogsun istiyorum ilk gebelikve sıcakta hic cekilmiyor yatamiyorum kalkamiyorum bittim ben cok zormus